Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

7 απλά βήματα για να λειτουργήσει ο Νόμος της Έλξης


Από Σπύρος Μακρής


Πώς μπορείτε να κάνετε να λειτουργεί ο Νόμος της Έλξης κάθε φορά; Το μυστικό είναι να ανακαλύψουμε τις βαθύτερες σκέψεις μας σε σχέση με ό,τι επιθυμούμε να δημιουργήσουμε συνειδητά.
Αν η υποσυνείδητη σκέψη έρχεται σε αντίθεση με τις επιθυμίες μας, τότε πρέπει να τροποποιήσουμε την αντιπαραγωγική σκέψη σε κάτι που θα ευθυγραμμιστεί με τις συνειδητές επιθυμίες μας.
Αυτά τα απλά, εισαγωγικά, βήματα θα μας καθοδηγήσουν σε στη διαδικασία.
Α. Συνειδητοποιείστε τι θέλετε να δημιουργήσετε.
Β. Εισπνεύσετε βαθιά για να συνδεθείτε με αυτό που δημιουργείτε. Εκπνέετε, για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για τη σύνδεση. Αφεθείτε σε ό, τι αυτή τη στιγμή δημιουργείτε.
Γ. Πάρτε την ευθύνη για ό, τι θέλετε να δημιουργήσετε. Είναι δική σας. Χρησιμοποιήστε την φράση «Θέλω να έχω την εμπειρία του (λέτε τι θέλετε)», γιατί σε κάποιο επίπεδο θέλετε να έχετε αυτή την εμπειρία, αλλιώς δεν θα την επιθυμούσατε.
Δ. Αγνοείστε την κριτική του τι δημιουργείτε για να συνειδητοποιήσετε ότι είναι απλά μια δημιουργία. Απαλλαχτείτε από την ενέργεια ή την απόφαση που, συνήθως, συνδέονται με τα πράγματα που δεν θέλετε. Αυτά τα ανεπιθύμητα πράγματα είναι αρνητικά, λάθος ή κακά.
Ε. Τώρα που γνωρίζετε τι θέλετε συνειδητά, δείξτε προσοχή στις υποσυνείδητες σκέψεις που επιθυμούν το αντίθετο από τις συνειδητές επιθυμίες σας. Περάστε από τα τέσσερα πρώτα βήματα με κάθε ασυνείδητη σκέψη που είναι κρυμμένη και σε σύγκρουση με τη συνειδητή επιθυμία σας.
Ζ. Κάντε ειρήνη με την εσωτερική σύγκρουση για την νέα κατάσταση που δημιουργείτε. Φέρτε τις δύο πλευρές της σκέψης σας μαζί. Εναρμονίστε συνειδητή και ασυνείδητη σκέψη σας. Αφήστε τες να μιλήσουν και να αισθάνονται. Πράγματι, τα δύο μέρη σας μπορεί να είναι σε πλήρη διαφωνία αναμεταξύ τους. Ελάτε στο επίπεδο του να είσαι εντάξει με το καθένα από αυτά και νιώστε την προκύπτουσα ειρήνη.
Η. Με την ευαισθητοποίηση, την αποδοχή και την ειρήνη που ήρθε σε όλα τα μέρη σας, έχετε τη δύναμη να αναδημιουργήσετε την επίμαχη επιθυμία με μεγαλύτερη πιθανότητα μακροχρόνιας επιτυχίας.
Δείτε και ένα βίντεο στο οποίο η κβαντική επιστήμη δείχνει πως λειτουργεί.


Science Explains How Law Of Attraction Works - Human Brain And Quantum P...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου